Niemedyczne forum zdrowia
08-09-2010, 00:10 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Nagrania i wywiady z udziałem Forumowiczów, tutaj

Strona główna   Pomoc Regulamin Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 3 [4]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Peter - zapalenie prostaty, niedojrzałość fizyczna, alergie  (Przeczytany 8077 razy)
Peter
Początkujący
*

MO: 27-03-2009

« Odpowiedz #60 : 29-01-2010, 16:30 »

W tym przypadku mylisz się Grażyno . Koncepcji na życie mam mnóstwo, marzeń, celów do zrealizowania itp. poza tym szukam pracy "zarobkowej" Bo w domu pracuje cały dzień, sprzątanie, zmywanie, gotowanie, zakupy, pranie ubrań ręcznie bo z pralki mnie uczulają - roboty mam od zarąbania. Czuje się fatalnie i to nie jest urojenie, głowa boli mnie nie przerwanie, przecież objawy które opisuje są typowymi objawami grzybicy, samoistnie nie ustaną, silną wolą ich nie usunę. Martwi mnie to co piszesz ponieważ po lekturze książek i wiadomości biosłone + informacje o kandydozie z internetu - jest dla mnie oczywiste że moje problemy psychiczne mają fizyczną przyczynę a nie są tylko jakimś wymysłem czy stanem chwilowego załamania (licze na to że po wyzdrowieniu nie będę miał takich stanów). Daliście mi nadzieje na normalne zdrowe życie i do tego dąże. Przecież w książkach Pana Słoneckiego wyraźnie czytamy: "W zdrowym ciele zdrowy duch" Sądziłem również że zaostrzenie problemów psychicznych jest objawem oczyszczania. Myślę że mogę zmniejszyć je poprzez zatrzymanie procesu oczyszczania, stężenie toksyn we krwi zmniejszy się. Poza tym chyba mam też sporo objawów niedoboru, pękają mi wargi i po wypiciu koktajlu czuje się lepiej. Tak więc tym razem decyzje podjąłem sam, zrobię parę dni przerwy i zacznę od mniejszej dawki.
Aha chciałem zapytać o czerwone dłonie od wewnętrznej strony, takie czerwono żółte -czy to objaw przeciążenia wątroby?
Peter
Początkujący
*

MO: 27-03-2009

« Odpowiedz #61 : 23-04-2010, 19:29 »

Dawno nic nie pisałem, streszcze trochę jak tam moje oczyszczanie:
Minął 1 rok picia MO, pojawiły się objawy oczyszczania w obrębie twarzy, jamy ustnej, oczu. Oczy zrobiły się przekrwione i ten stan nasila się, powieki opuchnięte czerwone, pieczące oczy, uczucie piasku, ogromne sine/czerwone wory pod oczami tak jest już od ponad miesiąca. Zastanawiam ile to będzie trwało, interpretuje wszystko jako oczyszczanie z grzybów. Nasiliły się też czerwone plamy na policzkach. Natomiast oczyszczanie jamy ustnej objawia się potrzebą odpluwania dużej ilości śliny (szarawej cuchnącej) - średnio od pół do jednej szklanki dziennie a na języku rano jest szary kożuchowaty nalot . Czasami płukam jamę ustną alocitem i przemywam twarz, pozatym nic więcej nie robie i czekam aż wszystko samo ustąpi. Kupiłem żel pod oczy Floslek ale nie używam bo napisane jest na nim żeby nie używać w stanie zapalnym.
   Dodam jeszcze tylko że samopoczucie mnie się poprawia, nie można jeszcze powiedzieć że jestem zdrowy - do tego jeszcze długa droga ale mijają już te najgorsze objawy oczyszczania i widze że organizm zabiera się za porządki. Miewam jeszcze czasami takie różne dołki psychiczne ale one szybko mijają i jestem teraz świadom tego że są to tylko objawy toksemi.
Strony: 1 2 3 [4]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Design by jpacs29 | Mapa strony
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.093 sekund z 20 zapytaniami.